Üdvözöljük a JOLA csoport Garázskapukat bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 40 szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

Egyik legfiatalabb termékcsoportunk, a garázskapu szekció immár 5 éve szerepel kínálatunkban, mára mint szekcionált- és redőnykapu gyártó is meghatározó szerepet vállaltunk a magyar és osztrák piacon. Büszkék vagyunk kínálatunkra: szekcionált-, billenő-, kétszárnyú- és redőnykapuink minden nyílásban megoldást jelenthetnek.

Szaküzletünkben szakeladók várják szeretettel, online árajánlatkérésére 72 órán belül válaszolunk!

Általános Szerződési feltételeinket ITT találja, a honlap üzemeltetéséről szóló Impresszumot ITT. Jótálláshoz kapcsolódó dokumentumainkat ITT találja.

KATTINTSON TERMÉKCSOPORTUNKRA!

Jola Szekcionált Kapuk
Jola Billenő Garázskapuk
Jola Ipari Kapuk
Jola Szekcionált Kapuk Passzív Házakhoz
Jola Kétszárnyú Garázskapuk
Jola Hírek Cikkek Információk
Jola Redőnykapuk
Jola Kertkapu Automatika
Jola Raktáron Maradt Termékeink

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!

Hívja szakértőnket! +36204005090