A legnépszerűbb kapu: Szekcionált garázskapu!

JOLA

Saját gyártástechnológia

Egy érv amely magában hordozza a következőket:

Előny - Gyors gyártásGYORS GYÁRTÁS: alapkivitelű kapuinkat igazán gyorsan megkapja!

Előny - kedvező árA LEGKEDVEZŐBB ÁR: egyenesen üzemünkből!

Előny - Hazai termelésHAZAI TERMELÉS: támogasson Ön is hazai gyártót!

Előny - tapasztalatHOZZÁÉRTÉS: 2 évtizedes tapasztalat a gyártástól a telepítésig

Előny - Egyedi igényekreEGYEDI IGÉNYEKRE: egyedi méretre, egyedi színben, vagy egyedi műszaki megoldásokkal állunk rendelkezésére!

Előny - HelytakarékosságHELYTAKARÉKOSSÁG

Nyitott állapotban a mennyezet alatt vízszintesen elhelyezkedő garázskapunak ideális a helykihasználása,  működése során nem vesz el a hasznos térből sem a garázsban, sem a garázson kívül.A szekcionált garázskapu zárt állapotában a belső falsíkon helyezkedik el, így akár ívelt nyílások mögé is beépíthető. Ideális megoldást jelenthet a meglévő garázsajtó cseréjénél is!

Előny - EleganciaELEGANCIA

Igazán elegáns, magas presztízsű megoldás, különösen motorizált kivitelben!

Előny - InnovációINNOVÁCIÓ

A legmagasabb műszaki megoldások!

Előny - Jó hőszigetelésLEGJOBB HŐSZIGETELŐ

Hőhidmentes szendvicspaneljeink pára és korrózió mentesek!

Előny - Halk működésHALK MŰKÖDÉS

Csapágyazott gumigörgőkkel ellátott kapuinknak köszönhetően nem kel fel a gyermek, ha apu dolgozni indul.

Előny - BiztonságBIZTONSÁG

Minden lakossági panelünk ujjbecsípődés védelemmel ellátva kerül forgalomba, így védve szeretteit!

Segítségre van szüksége? Kollégánk visszahívja!

JOLA

Minőség, elérhető áron!

JOLA

Kiemelt szempont: a Biztonság!

Biztonságtechnikai szempontból mind a balesetvédelemre, mind a behatolás elleni védelemre kötelességünk gondolni! 

Termékeink kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk az ujjbecsípődés elleni védelemre, se a panelek illesztéseinél, se a vezetősínnél, nem hagytunk 4mm-nél nagyobb helyet az illesztéseknél, kizárva így annak a lehetőségét, hogy akár egy kisgyermek ujja beférjen mozgó alkatrészeink közé. Biztonságosan elvezetett görgők nem teszik lehetővé, hogy bármilyen esetben is kisiklás miatt a kapulap elszabaduljon a vezetősínből. Rugótörés elleni védelemről húzórugós-technológiával gyártott termékeinknél a dupla rugó, míg torziósrugó-technológiával gyártott kapuinknál a rugótörés elleni védelem nyújt biztonságot rugótörés esetén, hogy az ilyenkor a kapu saját súlyától ne zuhanhasson le. A bowden szakadását minimum kétszeres túlméretezéssel akadályozzuk meg. Motoros mozgatás esetén, olyan nyomaték védelemmel ellátott motorokat használunk, ami biztosítja, hogy a kapu csukásakor véletlenül alákerülő tárgyakra záródáskor, megáll és visszanyit, ez a nyomaték olyan mértékű, hogy akár egy kisgyermeknél se okoz sérülést. A biztonság tovább fokozható infra érzékelő beépítésével, ez esetben, a motor nem indul el, ha az érzékelő útjában bármilyen akadály van.

Külső behatolás elleni védelem, legfontosabb eleme a feltolás gátlás, amiről kézi működtetésű kapuknál a zárszerkezet reteszei, míg motoros, automata kapuknál, a motor sínbe épített retesz gondoskodik, ami feltolási kísérlet esetén beakad a perforációba, és nem engedi feltolni a kapulapot. A garázskapuk elemei a csatlakozási pontoknál megbonthatatlanok.

JOLA

Nincs megoldhatatlan!

JOLA

A saját gyártás nagy előnye

A saját gyártás nagy előnye, hogy szükség esetén napokon belül hozzájuthat a szükséges alkatrészhez, kiegészítőhöz. Kapuink vezetett receptúra alapján készülnek, és régebbi alkatrészeinket technológia váltást követően megtartjuk, így akár tíz év múltán is képesek vagyunk önnek az eredeti, vagy kompatibilis eszközöket biztosítani egy esetleges javítás szükségessége esetén. Ugye tudja, hogy szekcionált, billenő és kétszárnyú automatikáinkra 4 év garanciát is nyújtunk kisbetűk nélkül!
JOLA

Alkatrészek készletről!

Segítségre van szüksége? Kollégánk visszahívja!

JOLA

Technika, technológia, lehetőségek

A  szekcionált garázskapu hőszigetelési lehetőségüknek köszönhetően az időjárási behatásoknak kiemelkedően ellenállnak! A 40 mm vastag, tűzihorganyzott acéllemez borítású, poliuretán habbal töltött panelek – köszönhetően a hőhídmentes kialakításnak – alacsony hő átbocsátási tényezővel rendelkeznek. Ez az érték a panelra nézve 0.5 W/m2K, ami a beépített kapu teljes egészét tekintve, figyelembe véve az összes rögzítési, csatlakozási, záródási pontot, nem haladja meg az 1,2 W/m2K értéket. Ehhez az értékhez, valamint a kiváló víz- és légzáráshoz, a falsík mentén körbefutó gumitömítés és a kapu alján elhelyezett kétnyelves, kamrás gumitömítés is hozzájárul. Ez utóbbi megoldás még egyenetlen talaj esetén is a legjobb záródást biztosítja és az általunk gyártott és forgalmazott garázskapuknál minden esetben ezt a megoldást alkalmazzuk.

JOLA

Felépítése!

  1. Vezetősín
  2. Szendvicspanel szekciók
  3. Súlykiegyenlítő rugó
  4. Rugótengely
  5. Motorsín
  6. Motorfej

Komfort és kényelem fokozható automatizálással, húzómotor segítségével gombnyomásra, távirányítóval nyithatja, zárhatja kapuját. Motorizáció tekintetében természetesen mindig a megfelelő teljesítményű motort ajánljuk szakkereskedéseinkben.

JOLA kapu, JOLA ajtó

Kívül, belül JOLA!

JOLA

Kapu az autónak - Személybejáró önnek!

Személybejáróval praktikusabb lehet kapuja, ha gyakran használja, ki és bejárásra, ajtóként is, így nem kell minden esetben az egész kaput felnyitni, a beleépített kisajtón keresztül közlekedhet. Ennek az ajtónak biztonsági szempontból a nyitása kifelé történik, nyílhat jobb- és baloldalra a használhatóság szempontjából legkedvezőbben. Lehetőség van alacsony küszöb kialakítására, így kisebb a megbotlás veszélye, könnyebben áttolható rajta egy bicikli. Ebben az esetben a küszöb mindössze 25 mm. Normál küszöb kedvezőbb árú személybejárós garázskapu megoldást nyújt, ilyenkor is jól használható kisajtót kapunk, a küszöb magassága mindössze 175 mm. A személybejáró ajtó kerete alumínium, lapja a garázskapu lapjával megegyező, fokozottan hőszigetelt 40mm-es, poliuretán habbal töltött acélhajzatú panel. A keret színének a kapulappal azonos színűre festését, igény esetén pórszórással RAL színkártya alapján végezzük. Az ajtón kívül, belül speciálisan méretezett kilincs biztosítja a bejutást, a kilincs mérete, kialakítása olyan, hogy a kapu nyitásakor ne akadjon el a felső záródásért felelős gumitömítésben. Színe alapesetben alumínium. A személybejárót olajfék húzza vissza, tartja zárt állapotban, egyben biztosítja a finom visszacsukódást, akadályozza meg a becsapódást, és határolja a végállását, hogy ne nyithassuk túl, ne csapkodhassa a huzat. A személybejáró nyitott állapotában a garázskapu nyitómotorjának véletlen, balesetet okozó nyitásáról egy ajtóba épített mágneskapcsoló gondoskodik, megakadályozva a garázskapu nyitását.

Ajtó az ajtóban

AJTÓ az ajtóban!

JOLA

Fényt és levegőt!

Fényt vihet garázsába, világosabbá teheti hőszigetelt, dupla akril ablakokkal, amit a panelekbe építve ajánlunk, vagy akár egész világító, úgynevezett panorámaszekciót is választhat a több fény érdekében.

JOLA

Esztétika

Mintázat, felületi struktúra és szín tekintetében széles palettával bírunk a lakókörnyezetéhez illő kapu legmegfelelőbb kiválasztásához, Mintázata lehet széles-, keskenybordás, kazettás, felülete sima, erezett, strukturált. Az alap fehéren kívül – RAL színskála alapján – mind a külső, mind a belső oldalt tudjuk festeni. Faerezett fóliával ellátott felületű kapukkal a természetet vihetjük otthonába, fa nyílászárós környezetben.

Egyszerre két helyen

Egyszerre két helyen!

JOLA Szekcionál garázskapu szélesbordás szendvicspanel

Fehér

JOLA Szekcionál garázskapu szélesbordás szendvicspanel

Aranytölgy

JOLA Szekcionál garázskapu szélesbordás szendvicspanel

Dió

JOLA Szekcionál garázskapu szélesbordás szendvicspanel

Antracit

Néhány népszerű felületünk

JOLA

Beépíthetőség, garancia, szakember

A szekcionált garázskapu beépítése minden olyan helyre lehetséges, ahol a nyílás mögött, kétoldalt legalább 10-10 és fölül legalább 12 cm hely van. Egyéb esetekben az átjárási méret csökkentésével megoldható akár a nyílásba történő beépítés is, szakembereink készséggel, szakértelemmel állnak rendelkezésre, az egyedi igényekre történő megoldások kialakítására.

Élettartam, garancia az egyik legjelentősebb szempont, miután hosszú távú, kényelmi és energiatakarékos beruházásról beszélünk. Kapuinkat gyári beépítéssel, illetve gyártói akkreditációval rendelkező beépítők által szerelve ajánljuk.

Mérjen, hogy segíthessünk

Mérjen, hogy segíthessünk!

FONTOS! Minden egyes garázskapu összetett műszaki szerkezet, ezért nem ajánljuk sem a házi felmérés utáni megrendelést, sem pedig a házilag történő beépítést! Bízza  ezt szakemberre!

Ne habozzon! Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!

Hívja szakértőnket! +36204005090