Hörmann garázskapuk

Hörmann márkájú garázskapuk is elérhetőek Cégünk kínálatában.

Hörmann garázskapuk

A Hörmann, mint német márka hűen tükrözi a precizitás védjegyét. A termékek mind előszereltségét, mind összeillesztését tekintve beépítésre optimalizált kapuk. Ebből adódóan installálását gyorsan és szakszerűen végzik kollégáink.

Nézzük hát sorra milyen lehetőségek adódnak, ha Hörmann kaput szeretne vásárolni egyenesen a Jolától.

Méretezés

A Hörmann márkán belül elérhető szinte minden méret egyedi gyártásban, valamint számos méretet a gyártó ajánl Önnek, amely méretek legyártása gyorsabb és árfekvésük is kedvezőbb. Egyedi méretben gyártott kapuk esetén is megoldás lehet a márka.
Lakossági mérethatár: 6000 * 3000 mm

Panel típusok

Hörmann LPU 67 Thermo ÚJ
Az energiatakarékos kapu a 67mm vastag lamelláknak köszönhetően kitűnik kiváló hőszigetelésével.

Hörmann LPU 42
A duplafalú LPU 42 kapu a 42 mm vastag lamelláival nagyon jó hőszigetelést nyújt.

Hörmann LTE 42
Az egyhéjú LTE 42 kapu a kedvező árú megoldás az olyan különálló garázsokhoz, melyeket nem szükséges hőszigetelni.

Elektronikák

A kapu mérete alapvetően meghatározza, hogy lehet-e Promatic motorral szerelni, vagy csak az erősebb Supramatic meghajtással. Supramatic motor bármelyik kapura szerelhető és ez a motor tudja a legtöbb kiegészítő funkciót is.

  • Tekerd fel a hangerőt!

Tudni illik, hogy a Hörmann a legcsendesebb működésű motor a hazai piacon. A kevlár szíjas, bakelitkorongos hajtás sokkal csendesebb működést eredményez, mint egy láncos. Arról nem is beszélve, hogy sokkal kisebb a karbantartás igénye, ugyanis nem kell kenegetni a láncot. És persze nem is csöpög le a kenőanyag a kocsira.

  • Fontos a gyorsaság?

Fontos lehet-e, hogy a lehető leggyorsabban nyíljon ki a garázskapu? A Supramatic motor másfélszer gyorsabban nyitja ki a kaput, mint a Promatic motor. Sebességből jeles.

  • Innen nyílik már?

Mivel a beépített vevő alapvetően arra való, hogy a kapu előtt megállva lehessen működtetni a kaput és nem az utcába kanyarodva, több száz méterről, alapvetően rálátással szabad csak működtetni a motoros hajtást. Ha szükséges a távolról nyitás, akkor erősítő antennás vevővel kell felszerelni a kaput.

Érdekel a JOLA Hörmann garázskapu ajánlata! Mit tegyek?

Kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi adatok megadásával:

1 + 8 =

Hívja szakértőnket! +36204005090