A Jola Csoport nagy energiát fektet mindazon termékek elérhetővé tételébe, amelyek kiérdemlik a lehetőséget. Több „Okosnyitó” beszállítónk közül kiemelnénk a Remootio rendszert, amely a korábbi rendszerekkel ellentétben egyszerre kínál megoldást Wifis és Bluetooth vezérelt eszközök kezelésére.

Remootio az okos kapunyitó!
Az innováció rövid leírása

A Remootio egy WiFi-s és Bluetooth-os garázs- és kertkapuba építhető kiegészítő, melynek segítségével okostelefonon, illetve okosotthonrendszeren keresztül biztonságosan vezérelni lehet már meglévő és új elektromos kapuinkat.

A kapura felszerelhető szenzor segítségével ellenőrizhetjük, hogy a kapu nem maradt-e nyitva, illetve értesítéseket kérhetünk a kapuhoz kapcsolódó nyitási eseményekről.

Eddig elért eredmények, az innováció várható társadalmi hasznossága

A Remootio termékeket a világ számos pontján ajánlják ügyfeleiknek az elektromos garázs- és kaputelepítő cégek könnyű beszerelhetősége, megbízhatósága és egyszerű kezelhetősége miatt.

Felhasználói szempontból a Remootio legnagyobb előnye, hogy nem szükséges többé távirányítót magunkkal vinni, elég, ha okostelefonunk velünk van.

A terméket folyamatosan fejlesztjük a saját ötletek és felhasználói visszajelzések alapján, így a közeljövőben bővíteni szeretnénk a fejlesztői csapatot, hogy minél gyorsabban megvalósuljanak és eljussanak a végfelhasználókhoz a kitűzött, új fejlesztések.

Kapcsolódási módok

A felhasználó okostelefonja három módon kapcsolódhat a Remootióhoz:

 

  1. Bluetooth: Erre a módra leginkább akkor van szükség, ha a kapunál nem érhető el Wifi hálózat, vagy valamiért nincs internetkapcsolat.
  2. WiFi helyi hálózaton: Ebben a módban az adatok csak a Wifi hálózaton belül jutnak el az okostelefonról a Remootióhoz. (Az internetre nem megy ki semmilyen adat, ezáltal is növelve a biztonságot).
  3. Wifi-n kereszül interneten: Ebben a módban a Remootio a Wifi-n keresztül az internetre is kapcsolódik, így a világon bárhonnan irányíthatjuk a kaput az okostelefon segítségével, valamint ellenőrizhetjük a kapu zárt/nyitott állapotát.
Remootio okos kapunyitó, vezetéknélküli kapcsolatok!

A Remootio számos módon kapcsolódhat vezetéknélkül: Bluetooth-al, vagy Wifivel helyi hálózatra illetve internethez!

Biztonság

A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra, így mindhárom esetben 256 bites két végpont közötti titkosítással mennek az üzenetek az okostelefon és a Remootio között.

A rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy ellenálljon az úgynevezett „man in the middle” támadásoknak, azaz az üzenetek harmadik fél által történő lehallgatása és visszajátszása esetén sem fog engedelmeskedni a Remootio a rosszakarónak. Ezt többek között úgy értük el, hogy egy adott parancshoz tartozó üzenet minden esetben más és más, valamint kétirányú kommunikációval és olyan matematikai feladványok segítségével ellenőrizzük parancsot kérvényező hitelességét, melyet valóban csak az admin által kiosztott virtuális kulccsal lehet megoldani, így meggyőződve a felhasználó hitelességéről. Fontos kiemelni, hogy a Remootio esetében a virtuális kulcsokat nem „valahol a felhőben” tároljuk, hanem a felhasználó okostelefonján és a Remootio eszközön.

Kompatibilitás

A Remootio kompatibilis az elektromos kert- és garázskapuk túlnyomó többségével. Weblapunkon elérhető egy kompatibilitás-ellenőrző, melybe a pontos márkát és típust beírva megállapítható, hogy az adott típus működik-e a Remootióval. A Remootio alkalmazás iOS és Androidos rendszereken érhető el, valamint az okosotthon-rendszerek közül a két piacvezető márkával, az Amazon Alexával, illetve a Google Home rendszerrel kompatibilis.

Remootio okos kapunyitó, okos alkalmazásokkal!

A Reemotio okos kapunyitó, számos okos alkalmazással könnyíti meg a kezelést!

Beszerelés

A Remootio beszereléséhez mindösszesen két vezetéket kell a megfelelő helyre bekötni. Az egyik vezeték a tápellátást biztosítja a Remootio számára, a másik pedig a Remootióból érkező vezérlőjelet továbbítja a kapuvezérlő elektronikának. Utóbbit úgy kell elképzelni, hogy a Remootio egy gombnyomással egyenértékű impulzust ad a kapuvezérlő számára, melynek hatására a kapu nyílni vagy záródni kezd, vagy ha mozgás közben adjuk a jelet, akkor megáll.

Remootio okos pakunyitó, töltőegységgel!

A Remootio okos kapunyitó egyszerű beépíthetőséget biztosít!

Remootio okos kapunyitó kezes méret!

A Remootio okos kapunyitó  kis méretével könnyedén beleillik a ház bármely sarkába!

Kulcsok

Az admin kulcsokat oszthat meg családtagokkal, barátokkal, vendégekkel vagy éppen a szerelőkkel. A kulcsokhoz tartozó jogokat az admin bármikor visszavonhatja, illetve beállíthatja, hogy az adott kulccsal a felhasználó csak adott időkeretek között működtetheti az ajtót, és csak a megadott kommunikációs csatornán keresztül. Például a ház tulajdonosa adhat olyan kulcsot a kertésznek, amellyel csak hétfőnként reggel 8 és délután 3 óra között, csak Bluetooth-on keresztül lehet vezérelni a kaput (így távolról nem tudja nyitogatni a kapukat). Az időlimitek beállítása szintén ideális megoldás arra az esetre, ha valaki bérbe adja a lakást, és csak néhány napra szeretne hozzáférést biztosítani a bérlőknek.

Automatikus nyitás

Az automatikus nyitás funkció segítségével a Remootio automatikusan kinyitja a kaput, amint a közelébe érünk anélkül, hogy elő kellene vennünk a telefont vagy a távirányítót. Az alkalmazásban meghatározhatunk egy a kapu köré rajzolt virtuális kört, melybe belépve a Remootio automatikusan kinyitja a kaput, ha a funkciót engedélyeztük az alkalmazásban.

Értesítések

A Remootio értesítéseket küldhet a kapuval kapcsolatos eseményekről, mint például: az egyik személy, akivel megosztottunk egy kulcsot, működtette a kaput; a kapu öt perce nyitva van; valaki csengetett (van egy csengőgomboknak kialakított bemenet a Remootión, melyre rá lehet kötni egy „normally open” típusú nyomógombot, így értesülhetünk a csengetésekről).

Remootio okos kapunyitó egyszerűen, kényelmesen használható

A Remootio okos kapunyitó értesítései által könnyen számon tarthatja kaputnyitási rendjét!

Eseménynapló

A Remootio megőrzi, hogy melyik virtuális kulccsal mikor nyílt és záródott be a kapu, így a tulajdonos ezt később bármikor visszanézheti.

Szoftverfrissítések

A terméket folyamatosan fejlesztjük, és az új fejlesztések ingyenesen elérhetők a már korábban megvásárolt Remootio eszközökre is. Minden internetre kötött Remootio eszköz automatikusan képes szoftvert frissíteni, ha a tulajdonosa nem kapcsolta ki ezt a funkciót az alkalmazásból. Ha valakinek a kapujánál nincs internetkapcsolat, akkor az okostelefon Bluetooth-on is át tudja küldeni az új szoftverfrissítést a Remootiónak.

Remootio okos kapunyitó perifériák

A Remootio okos kapunyitó sokoldaú hozzáférhetőséget, és biztonságot kínál!

RENDELÉS

7
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Hívja szakértőnket! +36204005090