Szekcionált kapunk gyártásáról készült cikkünk első részében bepillantást nyerhettünk, miként készül házunk legjelentősebb nyílászárója a garázskapu.
Mostani cikkünkben pedig keljünk útra a beépítésre kész kapuinkkal.

Jót s jól!

Elhivatottság nélkül elcsépelt kifejezés csupán nagy nyelvújítóink gondolata. Mi viszont hisszük, hogy értéket csak teljes mellszélességgel, magabiztos, agilis hozzáállással lehet teremteni. Legyen az a jószág fából vagy fémből.

Álmai szállításra készen

Miután egy kapu elkészül, a gyártósorról lekerülve a késztermék osztályra kerül. Itt kerülnek tárolásra a méretre szabott szendvicspanelek, porvédő csomagolással, a panelek között habfólia lefektetésével, és távtartók behelyezésével, hogy a szállítás során se sérüljön meg a kapu. Fontos leszögeznünk, hogy a telepítés megkezdése előtt, a beépítő kollégával érdemes kinyitni a csomagolást, így elkerülhető a beépítés során keletkező hibák kétséges eredetének procedúrája.

Szendvicspanelek állványra pakolás közben 2020-Szeptembere
Nagy értékű termék kitűntetett figyelemmel csomagolva 2020 Júliusa Szigetszentmiklós

Bármennyire is gondosan csomagolunk, gyakran nem lehetünk elég óvatosak. Hogy biztosra menjünk néhány nagyértékű megrendelés esetén megerősített fa „szarkofágban” szállítjuk termékeinket.

Egyes esetekben elkerülve a szállítási súly többletet, szarkofág helyett védő keretet alkalmazunk a szállításra:

Passzív minősítésű garázskapu biztonsági csomagolásban 2020 Augusztusa Csepel
Vasalat rendszerek komissiózás közben

 A paneleken túl a szerelvény sínrendszere, szintén beépítésre készen, méretre szabva, gyártási számmal ellátva kerülnek a raktárba. Szállításunk a leggyorsabban előre gyártott fém kalodákban történik, amelyeket a gyártás során feltöltenek a termékekkel a kollégáink, így a szállító teherautó érkezésekor csak fel kell tenni a jármű szállító felületére. A sínrendszerek, rugók és tengelyek mind egymáshoz rögzítve kerülnek szállításra, hogy minél jobban lecsökkentsük a termék eltűnésének, lefelejtésének kockázatát.  

Továbbá a kiegészítő alkatrészeket tároló dobozok, és mozgató elektronikák szintén szállításra előkészítve. Ezek a dobozok tartalma a következő:

  • Kábeldobok
  • Zsanérzat (oldalsó és köztes elemek
  • Görgők és rögzítésük
  • Csavarok és rögzítő anyagok
  • rugótörés biztosítók
  • kötőelemek
  • fogantyúk (opcionális)
  • És ne feledje, minden JOLA kapuhoz ajándék WD40 kenőspray jár
  • valamint alapos „kenési” útmutató az évtizedes JOLA minőségért
Alkatrészek szállításra várva 2020 Szeptembere

Logisztikából jeles

A JOLA hálózat logisztikája méreténél fogva igen ütőképes. Az idő a legjobb barátunk, akivel szorosabb kapcsolatban nem is lehetnénk, hiszen boltjain száma meghaladja a 40 üzletet Graz-tól, Bécsen át egészen Nyíregyházáig, emiatt jóeséllyel falja a kilómétereket egy „Jolás” autó akár az Ön lakhelye mellett is ezekben a percekben.

Ugye tudja, hogy a Jola őszi akciójában Garázsvásár 2020 néven a következő akcióinkat találja:

Teherautó fut be készen a pakolásra 2020 Október
Nyugati régiós raktárunk áru öszekészítése a Kaposvár – Zalaegerszeg – Nagykanizsa vonalra

A nagyszámú megrendelési állománynak köszönhetően a garázskapu gyárból heti rendszerességgel történik a szállítás régiós raktárjainkba. Ennek köszönhetően a késztermék nem tölt el 6 napnál több időt a gyárban, jóeséllyel a szalagról legurulva 2 héten belül már beépített állapotában teljesíti kötelességét.

Régiós központjainkból kisebb járművekkel indulunk útnak szerte az országban. A fent említett 40boltot böbb mint 30 dedikált útvonallal kell autóinknak ellátni. Természetesen minden percben történhet valami, ami jószerivel meg is történik, ezért mondhatjuk logisztikusaink, sofőrjeink, és üzletvezetőink nem unatkoznak, ezért nálunk különös értelmet nyer az „Úgy szép az élet, ha zajlik” kifejezés.

Régiós terítő autók Sárváron

Végezetül, készre jelentésétől számítva kb 14 napon belül a helyszínre kerül az áhított termék

Éppen garázskapu vásárlás előtt áll? Próbálja ki hálózatunkat, nem fog csalódni

Hívja szakértőnket! +36204005090