Nemcsak a családi házakhoz, hanem az ipari épületekhez tartozó garázsokhoz, műhelyekhez, csarnokokhoz is szükségünk van egy praktikus garázskapura, amely kielégíti a felmerülő igényeket, illetve kezelése egyszerű és kényelmes. Mivel az ipari épületek jellemzően nagyobb méretűek, mint a lakossági célú garázsok, ez esetben fokozott figyelmet kell fordítani a garázskapu szigetelésére, hogy a nagy felületen minél kisebb lehessen a hő veszteség.

Biztonság és hosszú élettartam

A tartósság is elsődleges szempont: az ipari felhasználású garázskapukhoz tartozó vasalatoknak, görgőknek, rugóknak bírniuk kell az intenzív igénybevételt. A biztonság szintén kiemelt fontosságú, hiszen a hatalmas acélszerkezetek komoly károkat okozhatnak, és veszélyeztethetik kezelőjük, illetve a műhelyben vagy garázsban tárolt értékes árucikkek, alapanyagok, eszközök képségét. Érdemes olyan modellt választani, amelyre több év felületi garanciát ad a gyártó, illetve amely biztonsági okokból ujjbecsípődést gátló panelprofillal van szerelve.

Kiváló hőszigetelés

A modern típusok hőszigetelése kiváló: a poliuretán keményhab tömítés gondoskodik arról, hogy minél kevesebb hő szökjön ki a réseken, így a raktár fűtése vagy hűtése kevesebb pénzt emészt fel. Utóbbiban a hőhídmentes szendvicsszerkezetnek is nagy szerepe van. A garázskapuk kaphatók normál kivitelben, illetve személybejáró mellékajtóval felszerelve is, amely a kapu jobb vagy bal oldalán helyezkedik el. Ennek előnye, hogy ha nem szeretnénk egy nagyobb tárgyat vagy nagy mennyiségű árut kihozni a raktárból, nem szükséges az egész garázskaput kinyitni, amivel rengeteg időt és energiát spórolunk, ráadásul a meleg sem szökik ki. Egyes iparigarázskapu-modellek lekerekített belső és állítható oldalsó pántokkal, illetve mindkét oldalukon lehúzható védőfóliával kaphatók. A kapuk rejtett kötélvezetéssel és torziós rugóval ellátottak, amelyek szakadása, illetve törése ellen több biztonsági elem véd.

Hívja szakértőnket! +36204005090