A garázskapu az otthonunk legnagyobb mozgó eleme, amely ráadásul legtöbb esetben a főhomlokzat részeként funkcionál, ezért mind esztétikailag, mind működésében kifogástalannak kell lennie. Így a gyártónak rengeteg dologra oda kell figyelnie, ha a vásárlók kedvében szeretne járni.

Széles skálával kell rendelkeznie minden téren, hogy az mindenki igényeit kielégítse, és minden vásárló ízlésére választhasson. Ilyenkor figyelembe veszik a méretet, a színvilágot, az alkatrészek minőségét, a kiegészítők választékát és más egyéb, a személyre szabáshoz szükséges feltételeket.

Ha garázskaput szeretnénk vásárolni, nem kell külföldre mennünk érte, hiszen határon belül is megtalálhatjuk a minőségi terméket és a széles választékot. A legolcsóbbtól a legextrábbig bármilyen típus fellelhető, minden kiegészítővel.

A garázskapuk fajtái

Szekcionált garázskapu:
Ez a garázskapu típus különálló elemekből tevődik össze, melyek függőlegesen vagy vízszintesen, a mennyezeten vagy az egyik falon felsorakozva újból egy síkba kerülnek. Ez egy helytakarékos megoldás, és hőszigetelt modell is kapható belőle.

Billenő garázskapu: Az ilyen típusú garázskapu kevésbé helytakarékos, mint a szekcionált, mert ez egy darabban billen felfelé, de ez is szigetelhető.

Garázs-redőnykapu: Ez a típusú garázskapu redőnyszerűen tekeredik fel, amint a neve is mutatja, így ez rendelkezik a legkisebb helyigénnyel, ám hátránya, hogy nem szigetelhető.

Ezeket a garázskapu fajtákat lehet automatizálni, motorral valamint egyéb kiegészítő elemekkel ellátni, hogy biztonságosabbak és kényelmesebben használhatóak legyenek. Emellett minden garázstípus egyéni ízlésre és igényre formálható bő színskálával, kiegészítő alkatrészek beszerelésével, akár utólagos munkálatokkal is.

A gyártó

Kis- vagy nagyvállalkozó? Külföldi, vagy hazai? – merülnek fel a kérdések, ha valaki garázskapu vásárlására készül. Mivel egy termék megvásárlásánál a gyártó az egyik fontos szempont, így nagy hangsúlyt kapnak e kérdések a döntés során. Ma már nem a kínálat szegénysége a probléma, hanem a döntésképtelenség, a választani nem tudás a temérdek áru közül. Mindegyiknek megvan a hátránya, akárcsak az előnye. De a bő választék garantálja, hogy ha jól keresgélünk, akkor megtaláljuk, amire szükségünk van.

 

Hívja szakértőnket! +36204005090