Egyediség, különleges méret, kialakítás – bár a választék egyre bővebb és bővebb, a színskála szélesedik, a minőség egyre többet ígér, és még a méretbeli választék is elég széles, mégis megtörténhet, hogy nem találjuk meg a nekünk megfelelő méretet. Ám ekkor sem kell kétségbeesni, hiszen egyre több cég vállalja be a garázskapu legyártását igény szerint, némelyik még felár nélkül is. Csak keresgélni kell, és megtalálja az ember a számára legideálisabbat.

Személyre szabva

Az ember midig is vágyik a szebbre, a jobbra, és vannak, akik hajlandóak erre áldozni akár nagyobb összegeket is. De mi a helyzet akkor, ha nem a szépségért kell túllicitálnunk magunkat, hanem a praktikusságért, a használhatóságért?

Az egyedi méretre szabott dolgok, amelyek nem a gyártósorról futnak ki, legtöbb esetben nagy felárral kerülnek a vásárlóhoz, vagy sok esetben nem is készülnek ilyen darabok.

Így garázskapukat sem egyszerű – még ebben a sokszínű világban sem – olyan méretben találni, amely nekünk a legjobban megfelel.

A garázskapuk méretre szabásánál a magasságnál nem sok, de a szélességnél annál több gondunk lehet. Bár garázskaput sok méretben találni, de mi történik, ha egy régi, nem szabványméretre készült garázskapu helyére szeretnénk új garázskaput illeszteni?

Merre keresgéljünk?

A gyártó cégek rendszerint valamennyi vevő igényét igyekszenek kielégíteni. Biztosan találunk megoldást, és megtaláljuk azt a garázskaput, amely megfelelő méretű számunkra. A garázskapu kereskedéseknél is szétnézhetünk, ugyanakkor a gyártótól is megrendelhetjük azt, ha megvan a pontos méret.

Az interneten manapság az ember bármire rákereshet, bármit megtalálhat. Csak beírjuk, amire szükségünk van, és már is előttünk van a lehetőségek tárháza rengeteg opcióval. Célszerű megbízható cégtől vásárolni, amely jótállást is ad a termékeire.

A kapuk házilagos átszabása sem lehetetlen, de nem igazán ajánlott, főleg ha hőszigetelt kapuról beszélünk, hiszen az így elveszíti hőmegtartó képességét.

Ha igényei ténylegesen megkövetelik a különleges méretet, csak akkor szükséges a méretre szabás, de sok esetben a résnek, ahová a garázskapu kerülni fog, az átalakítása kisebb feladat. Így nem árt ezt is átgondolni, hogy költséghatékony megoldásra leljünk.

Hívja szakértőnket! +36204005090