Futuro Garázsok

A FUTURO garázsok modern és átfogó megoldást jelentenek. Automatizált technológiai eljárásban, hegesztőrobotok segítségével készülnek, garantálva a teljes ismételhetőséget.

Minden technológiai furat lézerrel van kivágva, a csatlakozások inverteres hegesztéssel vannak ellátva szegecsek használata nélkül. A furatok, csatlakozások és horganyzás után alapkivitelben minden elem porszórt RAL 8028 vagy RAL 7024. A garázselemek összeszerelése non-invazív módon történik, így nincs szükség további lyukak fúrására az elemeibe.

A nagyobb biztonság érdekében a FUTURO garázsok kettős függőleges és oldalirányú terheléselosztással rendelkeznek. A garázs FUTURO szárnyaskapuval vagy aktív jobboldali szárnyas zárral ellátott kétszárnyú kapuval zárható. A kapu a homlokfal teljes szélességében és magasságában van felszerelve, 110 mm-rel csökkentett méretekkel + mindkét oldalon a szerkezeti elemek méretei.

A FUTURO garázs szerkezetét úgy tervezték, hogy megfeleljen az épületek szél- és hóterhelésére vonatkozó szilárdsági szabványoknak.

A választható színskála:

RAL 7024

RAL 8028

Egyedi

Elérhető méretek:

Szélesség [mm] Magasság [mm] Mélység [mm]
3000 2250 4970
3000 2250 5980

Gyártástechnológia:

Futuro - gyártástechnológia

1. Moduláris kialakítás

A falelemek beépítésre kész panelekből állnak. A panelek többféle méretben készülhetnek, ami lehetővé teszi a vevői igények szerinti garázs építését. Ezeken a paneleken minden szükséges rögzítőfurat előre elkészítve.

2. Különböző típusú kapuk

A FUTURO garázsokban különféle típusú kapuk használhatók. Az ügyfelek kívánsága szerint a garázsok felszerelhetők nyíló, szekcionált, oldalra nyíló és görgős kapukkal. A fent említett kapuk mindegyike eltérő funkcionális jellemzőkkel és vizuális értékkel rendelkezik.

Különböző típusú kapuk

3. Független teherhordó keret

A falpanelektől függetlenül a garázs acélprofilokból készült teherhordó keretet tartalmaz. Ez a megoldás lehetővé teszi az épületszerkezetek hó- és szélterhelésére vonatkozó szilárdsági kritériumok teljesítését.

Különböző típusú kapuk

4. Vízszintes tetőhüvelyek

A garázs tetején tetősapkák találhatók, amelyek vízszintesen körbefutják a garázst, függetlenül a tető dőlésszögétől. Ez új esztétikai minőséget ad az ebbe a kategóriába tartozó termékeknek.

Különböző típusú kapuk

5. Rögzítés az alaphoz

A garázsszerkezet váza sok helyen az alapra van rögzítve. Ez a megoldás lehetővé teszi a terhelések egyenletes átvitelét a szerkezetről az alapra, és jelentősen növeli annak szilárdságát. A garázs méretétől függően a szerkezetet átlagosan több ponton rögzítik az alaphoz.

Különböző típusú kapuk

6. Kondenzációgátló bevonat

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a vízgőz lecsapódását a tetőburkolat lemezeken, a tetőlemezek alját speciális bevonat borítja. Ez a réteg megakadályozza a vízgőz lecsapódását, és így megakadályozza a nedvesség képződését és a cseppek leesését a benne elhelyezett tárgyakra.

Különböző típusú kapuk

További beállítások:

Egyedi kapu

Szegmenspanelből készült kapuk kitöltése: FUTURE szekcionált kapu vagy kétszárnyú kapu szegmens kitöltéssel.

Függőleges kereszttartók

50 mm-es osztásközönként 50 x 50 mm-es lekerekített furatok, belülről megfelelő vastagságú plexilappal kitöltve a burkolat bármely részén, kivéve az ajtót és a kaput, 1 hullám szélességben.

Polc

Egy 20 cm széles polc két belső keresztrúd egyikére szerelve.

Utasajtók

A garázs oldalsó vagy hátsó falába szerelt utasajtók.

Üvegezés

Az üvegezés átlátszó üvegből (plexi), fekete kerettel. Négyféle üvegezés áll rendelkezésre.

Csavaros alapokra szerelés

Rögzítés a talajhoz csavaros alapozással (KRINNER csavarok).

Kapu is jár hozzá

A garázs rendelkezik bejárati garázskapuval

Ernyőkupola

Kiegészítő tetőfedés a kiválasztott oldalon – elöl, hátul, bal oldalon, jobb oldalon.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal!

Hasonló termékeink

Prémium
Garázsok
Mini Premium
Garázsok
Premium Termo
Garázsok
Futuro
Kerti házak
Hívja szakértőnket! +36204005090