Futuro
Kerti házak

A FUTURO kerti házak modern és átfogó megoldások, amelyeket otthoni kertek felszereléseként és egyebek mellett használnak. Automatizált technológiai eljárásban, hegesztőrobotok segítségével készülnek, garantálva a teljes ismételhetőséget.

Minden technológiai furat lézerrel van kivágva, a csatlakozások inverteres hegesztéssel vannak ellátva szegecsek használata nélkül. A furatok elkészítése, a csatlakozások és a horganyzás után minden elem alapkivitelben porszórt RAL 8028 vagy RAL 7024. A kerti ház összeszerelése non-invazív módon történik, így nincs szükség további lyukak fúrására az elemeibe.

A nagyobb biztonság érdekében a FUTURO kerti házak kettős függőleges és oldalirányú terheléselosztással rendelkeznek. A ház zárral ellátott jobb vagy bal oldali egyszárnyú ajtóval záródik.

A FUTURO kerti ház szerkezete a számítások szerint megfelel az épületek szél- és hóterhelésére vonatkozó szilárdsági szabványoknak.

A választható színskála:

Ral 7024

Ral 8028

Egyedi

Elérhető méretek:

Szélesség [mm] Magasság [mm] Mélység [mm]
2140 2180 2160
2980 2180 2490
2980 2180 4290

 

Gyártástechnológia:

Futuro - gyártástechnológia

1. Moduláris kialakítás

A falelemek beépítésre kész panelekből állnak. A panelek többféle méretben készülhetnek, ami lehetővé teszi a vevői igények szerinti ház építését. Ezeken a paneleken minden szükséges rögzítőfurat előre elkészítve.

2. Kondenzációgátló bevonat

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a vízgőz lecsapódását a tetőburkolat lemezeken, a tetőlemezek alját speciális bevonat borítja. Ez a réteg megakadályozza a vízgőz lecsapódását, és így megakadályozza a nedvesség képződését és a cseppek leesését a benne elhelyezett tárgyakra.

Különböző típusú kapuk

3. Független teherhordó keret

A falpanelektől függetlenül a zónás változatban a ház acélprofilokból készült teherhordó keretet tartalmaz. Ez a megoldás lehetővé teszi az épületszerkezetek hó- és szélterhelésére vonatkozó szilárdsági kritériumok teljesítését.

Különböző típusú kapuk

4. Vízszintes tetőhüvelyek

A ház tetején tetősapkák találhatók, amelyek vízszintesen körbefutnak a garázsban, függetlenül a tető dőlésszögétől. Ez új esztétikai minőséget ad az ebbe a kategóriába tartozó termékeknek.

Különböző típusú kapuk

5. A szerkezet rögzítése az alaphoz

A házszerkezet váza sok helyen az alaphoz van rögzítve. Ez a megoldás lehetővé teszi a terhelések egyenletes átvitelét a szerkezetről az alapra, és jelentősen növeli annak szilárdságát. A kertes ház méretétől függően a szerkezet átlagosan több ponton van az alaphoz rögzítve.

Különböző típusú kapuk

Galéria:

További beállítások:

Porbevonat – szín a RAL palettáról

Porfestés nem szabványos színben a RAL palettáról egyedi megbeszélés szerint.

Polc

Egy 20 cm széles polc két belső keresztrúd egyikére szerelve.

Függőleges kereszttartók

50 mm-es osztásközönként 50 x 50 mm-es lekerekített furatok, belülről megfelelő vastagságú plexilappal kitöltve a burkolat bármely részén, kivéve az ajtót és a kaput, 1 hullám szélességben.

Csavaros alapokra szerelés

Rögzítés a talajhoz csavaros alapozással (KRINNER csavarok).

Kapu is jár hozzá

A garázs rendelkezik bejárati garázskapuval

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal!

Hasonló termékeink

Futuro
Garázsok
Premium
Garázsok
Mini Premium
Garázsok
Premium Termo
Kerti házak
Hívja szakértőnket! +36204005090