2016 végén Stefanik András, békéscsabai kollégánk vehette át jól megérdemelt elismerését, egy vadonatúj Ipad2 táblagépet Horváth Kristóf termékmenedzsertől, és Tamássy Áron, Sommer márkaképviselőtől.

Néhány mondatban kérdeztük Andrást az alkalommal kapcsolatban:

– Nem semmi elismerés! Milyen érzések vannak most benned?
– Jól fogalmaztál: Nem semmi! Az igazat megvallva nem is hittem, amíg át nem vettem a dobozt. Nagyon örülök, hogy egy olyan hálózat tagja lehetek, ahol ennyire elismerik a munkámat.

– Mit kellett tenni ezért a nyereményért?
– A válasz nagyon egyszerű! El kellett adni (nevetve jegyzi meg András). Minden betérő személy egy leendő ügyfél, egy lehetőség ha úgy tetszik. Most, hogy a kezemben tartom a tabletet, úgy tűnik sikerrel alakítottam át a lehetőségeket vásárlássá.

– Mennyire volt szoros a verseny?
– A verseny December 16-án este zárult le, de még aznap reggel sem volt biztos a győztes kiléte. Nagyon szoros volt az értékesítési versenyt, ha jól tudom Sándor és Krisztián kollégámmal álltam szoros
küzdelemben, akik Szombathelyen és Győrben üzletvezetők. Két db kapuval adtam el többet mint ők, tehát mondhatom a szerencse is mellém szegődött, hogy a kiélezett küzdelemből mégis én jöttem ki győztesen.

– A versenyben szempont volt a Sommer márka értékesítése is. Milyen tapasztalatokkal lettél gazdagabb a német márkát illetően?
– Szerencsére nincs szükség erőltetett értékesítésre a Sommer márka eladása során. Aki ismeri a márkát, annak bizonyosság a saját tapasztalata, aki viszont nem ismerné, meggyőző az 5 év gyártói garancia, és a rengeteg illeszthető kiegészítő. Személyes kedvencem az ujjlenyomat olvasós beléptető rendszer. Szinte mindig lehúzom az ujjam, ha elsétálok a boltban kihelyezett bemutató darab előtt.

– Bekerül a fa alá az említett Ipad, vagy marad nálad saját használatra?
– Mindenképpen betesszük a fa alá, elég impozáns tárgy a műszálas garbók mellett (jegyzi meg ismét nevetve). A felhasználása pedig marad családon belül, gyermekeim biztosan megoldják, hogy kilegyen használva.

Andrásnak sok örömet kívánunk a termék használatában, és újabb sikeres évet az idei forgalmakhoz.

Sommer garázskapu jutalom

Hívja szakértőnket! +36204005090