Az elmúlt hetek eseményei nyomán számos kérdés érkezett cégünkhöz, azoktól az aggódó ügyfelektől, akik garázskapu vásárlás előtt állnak. Ezen ügyfelek aggodalmukat fejezték ki többet között:

t

a szállítási határidő növekedésével kapcsolatban

t

az elérhető beépítő partnereket illetően, folyik e még munkavégzés

t

milyen változást hozhat a Forint gyengülés

t

van e tervezett leállás gyárainkban

t

van e lehetőség online formában rendelést leadni

Aki válaszol:

Horváth Kristóf – termékgazda

w

Szállítási határidőkről:

 Garázskapu összeállító üzemünk alapanyag hiánnyal nem küzd, a gyár az elvárt vírusvédelmi szabályokat túlteljesítve biztosítja az ott dolgozók védelmét. Jelen gazdasági helyzet bár kiszámíthatatlan, mégis jól kiszámolható mennyiséggel rendelkezünk ahhoz, hogy ne kelljen megállnia a termelésnek egészen addig, amíg ezt kormányrendelet nem tiltja számunkra. Gyártási és szállítási határidőnk továbbra is 3-4 hét régiótól függően.

w

A beépítőbrigádokról:

bár az országos média szerint a legtöbb ágazatból eltűntek a vendégmunkások, az idős szakemberek pedig félnek dolgozni, ezzel szemben a Jola beépítő brigádjaiból csak igen kevésről van tudomásunk, akik nem tudják vállalni a beépítést, saját épségünk megőrzése érdekében, vagy mert egészségügyi állapotuk ezt megkívánja. Országosan több mint száz vállalkozóval állunk kapcsolatban, amelyből ez idáig 3 brigád jelentett stoppot.

w

Az árfolyamlejtőről:

Gyengülő forintunk az áremeléseken kívül nem hagy számunka más kiutat. Ezen áremelések a közeljövőben vélhetően megsokszorozódnak, az átváltási rátával lineáris módon. Első áremelésünk időpontja 04.06, és amint a Forint elhagyja a 370 Ft-ot úgy további emelések várhatóak. Érdemes minél előbb lépnie annak, akinek a megrendelés fázisába ér a kapuja a következő napokban.

w

Tervezett leállás:

Garázskapugyárunk nem tervez leállást egészen addig, amíg ezt kormányrendeletbe nem foglalja a Kormány. Ebben az esetben a gyártási határidők a rendelet időtartamával nőnek. Üzleteink jelenleg a Kormány 71/2020. (III.27) Kormány rendelete alapján Hétfőtől Péntekig 9:00 és 15:00 óra között, Szombaton 9:00-től 12:00 óráig várja ügyfeleit.

w

Online formában rendelés leadás:

Nem csupán a rendelés, a termék teljes életútjának lebonyolítása online képes. Egészen az ajánlat beérkezésétől a beépítésig. Felületünkön könnyen és gyorsan kaphat árajánlatot, utalással előlegezhet és végszámláját is elektronikus úton tudjuk küldeni. Amire szükségünk van az Ön és saját érdekünkben egy aláírt átadás átvételi jegyzőkönyv, amelyet akár postán is feladhat számunkra, vagy szkennelt állapotban is elfogadjuk.

Amennyiben Önnek is van kérdése felénk, várjuk szíves megkeresését a [email protected] email címen keresztül.