Szekcionált garázskapu személybejáróval

Személybejáró garázskapura szükséges lehet, hogy ne kelljen naponta többször is felnyitni az egész kaput, ha azt többször használja ajtóként, ki és bejárásra.

Amikor nincs lehetőség a garázskapu mellé másik ajtó beépítésére, annak ellenére, hogy funkcionálisan szükség van rá, a garázskapuba külön ajtót alakítunk ki. Ennek az ajtónak biztonsági szempontból a nyitása kifelé történik, nyílhat jobb- és baloldalra a használhatóság szempontjából legkedvezőbben.

Lehetőség van alacsony küszöb kialakítására, így kisebb a megbotlás veszélye, könnyebben áttolható rajta egy bicikli. Ebben az esetben a küszöb mindössze 25 mm. Normál küszöb kedvezőbb árú személybejárós garázskapu megoldást nyújt, ilyenkor is jól használható kisajtót kapunk, a küszöb magassága mindössze 175 mm.

A személybejáró ajtó kerete alumínium, lapja a garázskapu lapjával megegyező, fokozottan hőszigetelt 40mm-es, poliuretán habbal töltött acélhajzatú panel. A keret színének a kapulappal azonos színűre festését, igény esetén pórszórással RAL színkártya alapján végezzük.

Az ajtón kívül, belül speciálisan méretezett kilincs biztosítja a bejutást, a kilincs mérete, kialakítása olyan, hogy a kapu nyitásakor ne akadjon el a felső záródásért felelős gumitömítésben,formailag olyan, hogy véletlen se akadhasson bele kéz, ruha, hogy esetlegesen kapunyitáskor balesetet okozzon. Színe alapesetben alumínium. Kéretlen behatoló ellen fúrás biztos cilinder zárbetét gondoskodik.

A személybejárót olajfék húzza vissza, tartja zárt állapotban, egyben biztosítja a finom visszacsukódást, akadályozza meg a becsapódást, és határolja a végállását, hogy ne nyithassuk túl, ne csapkodhassa a huzat. Az általunk használt nyitáshatárolók végállásukban rögzíthetők, ha ki- be járásnál, nem szeretnénk, hogy vissza csukódjon.

Személybejáró nyitott állapotában a garázskapu nyitómotorjának véletlen, balesetet okozó nyitásáról egy ajtóba épített kapcsoló gondoskodik, megakadályozva a garázskapu nyitását.

 

Személybejáró ajtó felára normál küszöb esetén, akár bruttó: 171.450 Ft

Személybejáró ajtó felára alacsony küszöbbel, akár bruttó: 205.740 Ft

A személybejáró felára tartalmazza a kilincset, cilinderzárat, fúrás biztos zárbetétet, mikrókapcsolót,  olajféket.

Hívja szakértőnket! +36204005073